Glitter- en LaDot tatoeages

Glittertatoeages

Glittertatoeages zijn de trend op dit moment. Leuk, vrolijk, kleurrijk en duurzamer dan schminken. Glittertatoeages lopen niet uit, kunnen tot wel een kleine week blijven zitten en je kunt er zelfs mee douchen!

De glittertatoeage word gemaakt door middel van sjablonen waarvan wij er vele hebben. Mensen kunnen een mooie glittertattoeage uitkiezen, waarna er met huidvriendelijke lijm en glitters een mooie en kleurrijke tattoo wordt gezet.

De sjablonen zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in thema’s. Denk hierbij aan sport (voetbal), sinterklaas, kerstmis, pasen, etc

Een glittertatoeage-workshop is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en leuk voor zowel jongens als meisjes ! Tijdens de workshop leren ze hoe ze zelf aan de hand van sjablonen een glittertatoeage kunnen maken. Dit oefenen ze op zichzelf en op elkaar.

Alle producten die wij gebruiken zijn getest en veroorzaken geen allergische reacties. De glittertatoeage is te verwijderen met baby-olie of medische alcohol.

LaDot tatoeages

LaDot cosmetics zijn hét middel om een mooie tijdelijke lichaamsversiering te plaatsen.

Doordat er zoveel variatie zit in zowel de afbeeldingen als de afmetingen, is er voor iedereen (van jong tot oud) wel een tijdelijke lichaamsversiering te vinden.

We gebruiken hierbij diverse gekleurde liners die gebruikt kunnen worden om bepaalde punten te accentueren. Glitter kan gebruikt worden om “lege” vlakken in de lichaamsversiering in te kleuren of om een afbeelding meer inhoud te geven.

11242998_889287997784848_5683217778349874389_o