Glitter- en LaDot tatoeages

Glittertatoeages

Glittertatoeages zijn de trend op dit moment. Leuk, vrolijk, kleurrijk en duurzamer dan schminken. Glittertatoeages lopen niet uit, kunnen tot wel een kleine week blijven zitten en je kunt er zelfs mee douchen!

De glittertatoeage word gemaakt door middel van sjablonen waarvan wij er vele hebben. Kinderen kunnen een mooie glittertattoeage uitkiezen, waarna er met huidvriendelijke lijm en glitters een mooie en kleurrijke tattoo wordt gezet.

De sjablonen zijn ook op aanvraag verkrijgbaar in verschillende thema’s. Denk hierbij aan sport (voetbal), sinterklaas, kerstmis, pasen, halloween etc.

Alle producten die wij gebruiken zijn getest en veroorzaken geen allergische reacties. De glittertatoeage is te verwijderen met baby-olie of medische alcohol.

Ook is het mogelijk om het zetten van glittertatoeages te combineren met schminken.

LaDot tatoeages

LaDot cosmetics zijn hét middel om een mooie tijdelijke lichaamsversiering te plaatsen.

Doordat er zoveel variatie zit in zowel de afbeeldingen als de afmetingen, is er voor iedereen (van jong tot oud) wel een tijdelijke lichaamsversiering te vinden.

We gebruiken hierbij diverse gekleurde liners die gebruikt kunnen worden om bepaalde punten te accentueren. Glitter kan gebruikt worden om “lege” vlakken in de lichaamsversiering in te kleuren of om een afbeelding meer inhoud te geven.

11242998_889287997784848_5683217778349874389_o