Cursussen/workshops

Iedereen kan leren schminken! Door het gebruik van de juiste materialen, penselen, kleuren en technieken kun je de meest prachtige creaties maken op het gezicht, arm of buik. Samen met glitters, glanzende poeders, metallic schmink, zelfgemaakte bling, pailletjes en wimpers maak je het vervolgens helemaal af!!!

Het is handig om met twee personen naar de cursus of workshop te komen, omdat u op elkaar gaat oefenen. Dit is overigens niet verplicht.

De cursussen en workshops worden gegeven in Linne, Limburg.

* Basiscursus schminken:

Tijdens de basiscursus leren wij u gebruik te maken van de juiste materialen, schmink en technieken van het (kinder)-schminken. Na een korte uitleg gaan we snel praktisch aan de slag door op ons zelf óf op elkaar te oefenen. Gedurende de cursus krijgt u van ons persoonlijke tips en adviezen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken.

We besteden aandacht aan de meest gevraagde kinderschminkfiguren, zoals vlinder, monster en tijger. Met de geleerde technieken zijn deze figuren te maken.

De basiscursus is drie avonden in opeenvolgende weken en kost €80 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: donderdag 29 november, donderdag 6 december en donderdag 13 december 2018.

IMG_4764

 

 

 

 

 

Glamour workshop:

In deze workshop leert u net iets anders dan in de carnavalsworkshop. Deze workshop staat in het teken van mooie metallic schmink, mooie glanzende poeders, het gebruik van sjablonen en het wordt afgewerkt met bling en nepwimpers. Het totaalplaatje ziet er luxe en vrouwelijk uit.
De glamour workshop is één avond en kost €32,50 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur – 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdatum: donderdag 24 januari 2019.

img_4792

 

 

 

 

 

Carnavalsworkshop:

Deze avond gaat u een mooi gekleurd gezicht schminken aan de hand van de vele voorbeelden die wij hebben. U mag ook zelf een voorbeeld meenemen. De carnavalsworkshop is één avond en kost €30 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: dinsdag 15 januari 2019      óf      vrijdag 8 februari 2019.

fullsizeoutput_5f8

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in een cursus of workshop, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Is een cursus vol, kunt u bijvoorbeeld alleen op een andere dag of heeft u zelf een groep samengesteld, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.