Cursussen/workshops

Iedereen kan leren schminken! Door het gebruik van de juiste materialen, penselen, kleuren en technieken kun je de meest prachtige creaties maken op het gezicht, arm of buik. Samen met glitters, pailletjes en wimpers maak je het vervolgens helemaal af!

Het is handig om met twee personen naar de cursus of workshop te komen, omdat u op elkaar gaat oefenen. Dit is overigens niet verplicht.

De cursussen en workshops worden gegeven in Linne, Limburg.

* Basiscursus schminken:
Tijdens de basiscursus leren wij u gebruik te maken van de juiste materialen, schmink en technieken van het (kinder)-schminken. Na een korte uitleg gaan we snel praktisch aan de slag door op ons zelf óf op elkaar te oefenen. Gedurende de cursus krijgt u van ons persoonlijke tips en adviezen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken.

We besteden aandacht aan de meest gevraagde kinderschminkfiguren, zoals vlinder, monster en tijger. Met de geleerde technieken zijn deze figuren te maken.

De basiscursus is drie avonden in opeenvolgende weken en kost € 75,00 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 19.45 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: er zijn nog geen data gepland. Dit zal na de zomervakantie van 2017 bekend zijn.

full32105417

* One stroke bloemen workshop:

Wil je professioneler leren schminken, dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze workshop is bedoeld voor degene die al de basiskennis van het schminken hebben. Je leert meer gedetailleerd te schminken, waarbij we verschillende bloemen, rozen en blaadjes gaan maken. Je leert de techniek van de one stroke, waarbij we meerdere kleuren in een beweging op het penseel krijgen. De workshop is 1 avond van 19.45 uur – 22.00 uur en kost € 35 euro per persoon, incl. gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Cursusdata: er zijn nog geen data gepland. Dit zal na de zomervakantie van 2017 bekend zijn.

IMG_6019

Carnavalsworkshop:

De carnavalsworkshop is één avond en kost € 25,00 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 19.45 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: er zijn nog geen data gepland. Dit zal na de zomervakantie van 2017 bekend zijn.

 

* Workshop Halloween:

Tijdens deze workshop leert u over de anatomie van het gelaat, hoe je met spons techniek kunt oplichten en schaduwen. We gaan een eng halloween design maken en maken ook gebruik van filmbloed en latex.

De workshop Halloween is één avond en kost € 35,00 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 19.45 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: er zijn nog geen data gepland. Dit zal na de zomervakantie van 2017 bekend zijn.

IMG_1784

 

 

 

 

 

* Workshop schminken met Bling:
Helemaal van deze tijd is het werken met versieringen in combinatie met schmink. Je maakt een mooi geschminkt gezicht hier helemaal mee af. Leuk voor kinderen maar denk ook aan carnaval!
Tijdens deze workshop leert u hoe u zelf een mooie bling maakt en hoe deze te gebruiken in een mooi ontwerp. U maakt zelf 2 mooie blings. Hierna gaat u schminken en maakt hierbij gebruik van bling.

Deze schminkworkshop is een leerzame workshop! Omdat we tijdens deze workshop veel aandacht willen besteden het maken van bling is het een vereiste dat u de basiskennis van het schminken beheerst. Volg daarom altijd eerst onze basiscursus schminken.

De workshop Schminken met Bling is één avond en kost € 27,50 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 19.45 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: er zijn nog geen data gepland. Dit zal na de zomervakantie van 2017 bekend zijn.
IMG_7062

 

 

 

 

Heeft u interesse in een cursus of workshop, neemt u dan even contact op via de contactpagina.
Is de cursus vol of kunt u bijvoorbeeld alleen op een andere dag, neem dan ook even contact op. Dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.