Cursussen/workshops

Iedereen kan leren schminken! Door het gebruik van de juiste materialen, penselen, kleuren en technieken kun je de meest prachtige creaties maken op het gezicht, arm of buik. Samen met glitters, glanzende poeders, metallic schmink, zelfgemaakte bling, pailletjes en wimpers maak je het vervolgens helemaal af!!!

Het is handig om met twee personen naar de cursus of workshop te komen, omdat u op elkaar gaat oefenen. Dit is overigens niet verplicht.

De cursussen en workshops worden gegeven in Linne, Limburg.

* Basiscursus schminken:
Tijdens de basiscursus leren wij u gebruik te maken van de juiste materialen, schmink en technieken van het (kinder)-schminken. Na een korte uitleg gaan we snel praktisch aan de slag door op ons zelf óf op elkaar te oefenen. Gedurende de cursus krijgt u van ons persoonlijke tips en adviezen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken.

We besteden aandacht aan de meest gevraagde kinderschminkfiguren, zoals vlinder, monster en tijger. Met de geleerde technieken zijn deze figuren te maken.

De basiscursus is drie avonden in opeenvolgende weken en kost €75 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: momenteel geen cursus ingepland.

IMG_4764

 

 

 

 

 

Workshop maskertjes inclusief fantastische bling!

Maskertjes zijn altijd hélemaal hot! Ze zijn mooi, sierlijk en heel vrouwelijk. We werken met mooie glanskleuren (de gevorderden kunnen splitcakes gebruiken). We gaan dit masker vormgeven d.m.v. krullen, druppels, bloemen, puntjes en werken het natuurlijk af met een fantastische mooie aparte bling, heel veel glitters en steentjes. Hierdoor krijgt het masker een mooi en vrouwelijk design! De workshop maskertjes is één avond en kost €30 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur – 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata:
– Momenteel geen cursus ingepland.

1510303509920

 

 

 

 

Glamour workshop:

In deze workshop leert u net iets anders dan in de carnavalsworkshop. Deze workshop staat in het teken van mooie metallic schmink, mooie glanzende poeders, het gebruik van sjablonen en het wordt afgewerkt met bling en nepwimpers. Het totaalplaatje ziet er luxe en vrouwelijk uit.
De glamour workshop is één avond en kost €30 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur – 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata:
– Momenteel geen cursus ingepland.

img_4792

 

 

 

 

 

* One-stroke workshop:

Wilt u professioneler leren schminken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Deze workshop is bedoeld voor degene die al de basiskennis van het schminken hebben. U leert meer gedetailleerd te schminken, waarbij we verschillende bloemen, rozen, blaadjes en kleine eye-designs gaan maken. U leert de techniek van de one-stroke, waarbij we meerdere kleuren in een beweging op het penseel krijgen. De one-stroke workshop is één avond en kost €35 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur – 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdatum: Momenteel geen cursus ingepland.

img_5889

 

 

 

 

 

Carnavalsworkshop:

Deze avond gaat u een mooi gekleurd gezicht schminken aan de hand van de vele voorbeelden die wij hebben. U mag ook zelf een voorbeeld meenemen. De carnavalsworkshop is één avond en kost €25 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: Momenteel geen cursus ingepland.

fullsizeoutput_5f8

 

 

 

 

 

* Workshop schminken met Bling:
Helemaal van deze tijd is het werken met versieringen in combinatie met schmink. U maakt een mooi geschminkt gezicht hier helemaal mee af. Leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen tijdens de carnaval!
Tijdens deze workshop leert u hoe u zelf een mooie bling maakt en hoe deze te gebruiken is in een mooi ontwerp. U maakt zelf 2 mooie blings. Hierna gaat u schminken en maakt hierbij gebruik van bling.

Deze schminkworkshop is een leerzame workshop! Omdat we tijdens deze workshop veel aandacht willen besteden het maken van bling, is het een vereiste dat u de basiskennis van het schminken beheerst. Volg daarom altijd eerst onze basiscursus schminken.

De workshop Schminken met Bling is één avond en kost €30 per persoon (inclusief 2 blings, gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: op aanvraag.
p1230907

 

 

 

 

 

* Workshop Halloween:

Tijdens deze workshop leert u over de anatomie van het gelaat, hoe je met spons techniek kunt oplichten en schaduwen. We gaan een eng halloween design maken en maken ook gebruik van filmbloed en latex.

De workshop Halloween is één avond en kost €35 per persoon (inclusief gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) en is van 20.00 uur tot 22.00 uur in groepjes van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen.

Cursusdata: op aanvraag.

IMG_1784

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in een cursus of workshop, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.
Is een cursus vol, kunt u bijvoorbeeld alleen op een andere dag of heeft u zelf een groep samengesteld, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.